Coaching

een cadeautje aan jezelf

Coaching is echt een cadeautje aan jezelf

Gun jezelf de tijd en ruimte om helder te krijgen wat werkelijk belangrijk is voor je

Leer onder woorden brengen hoe je je voelt

Dring door tot de kern van je doelen - wat wil je echt, en wat heb je ervoor over

Verdiep je in zingeving, acceptatie, gezonde voeding, voldoende beweging, kwalitatieve slaap en regelmatig ontspannen

Definieer wat 'gezond & gelukkig zijn' voor jou betekent

Bepaal wat je evt. wilt veranderen en hoe je hierin succesvol gaat zijn

Kies zelf jouw coach

Jij kunt zelf het beste bepalen welke coach bij jou, jouw hulpvraag en/of situatie past. Iedere coach heeft tenslotte een andere - en vaak gemixte - achtergrond, expertise en persoonlijkheid.

Netwerk partners

Al onze coaches zijn onderdeel van ons netwerk van Happie Healthie professionals. Sommigen zijn ook actief als trainer, spreker of moderator op ons online platform Happie Healthie NL.

Directe samenwerking

Coaching afspraken en/of trajecten worden in direct contact met de coach afgestemd, evenals de prijs, betaling, het plannen van afspraken en de inhoud van de begeleiding.

Coaching is er voor iedereen die lekkerder in zijn/haar vel wil komen, meer energie en balans wenst, evt. overgewicht aan wil pakken, en/of gezondheidsrisico's wil verkleinen.

Onze werkwijze

Persoonlijke coaching is een essentieel en onlosmakelijk verbonden element in de vorming van een gelukkig, gezonde leefstijl - en daarmee ook van alles waar Happie Healthie voor staat.

We bieden je daarom ook graag de mogelijkheid voor persoonlijke coaching aan vanuit ons netwerk met professionals die betrokken zijn bij cursussen, hangouts, lezingen, Q&A sessies etc. op ons online platform, Happie Healthie NL.

We willen echter niet op de stoel van onze samenwerkings partners zitten als het gaat om hoe zij hun coaching trajecten vormgeven en aanbieden. Wij kiezen er daarom voor om hierin niet te bemiddelen of als tussenpartij op te treden.

Je stemt rechtstreeks met jouw coach af over:

Jouw wensen & doelen

waar je elkaar ontmoet

 de duur van de begeleiding

het aantal sessies en hoe lang

de prijs & hoe betaling plaatsvindt

Voor Professionals

Ben jij (zelfstandig) leefstijlcoach, diëtist, fysiotherapeut, slaapcoach of sportinstructeur en wil jij je ook aansluiten bij ons netwerk van Happie Healthie Professionals?

Persoonlijk profiel op de website

Je eigen cursus/community ruimte op Happie Healthie NL

Zichtbaar- & vindbaarheid als Coach

Toegang tot de Happie Healthie Community

Lid van de Business & Netwerk Club

Marktplaats voor (betaalde) opdrachten

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.