Happie Healthie Community

Wij werken samen aan het vormen en vasthouden van een gezonde leefstijl. Doe je mee?

Online platform

De Happie Healthie community wordt gezamenlijk gevormd door alle leden en professionals op het online platform Happie Healthie NL. We stimuleren interactie, contact en bijdragen vanuit iedereen - zo maken we deze online ontmoetingsplek waardevol voor ons allemaal.

De centrale huiskamer van het platform vormt het hart van onze community, dit is waar iedereen samen komt. We organiseren en delen hier o.a. :

Thema van de maand

Inspiratie & Motivatie

Challenges

Kampvuur verhalen

Online events

Open podium

Tips

Hulpvragen

Successen

Behind the Scenes

Interessante media links

Nieuws & Updates

Bekijk ook de andere functionaliteiten van Happie Healthie NL

Waarom jij lid wilt worden

24/7 & ECHTE MENSEN

Happie Healthie NL is een platform waar 24/7 dingen gedeeld worden en waar enkel echte mensen op te vinden zijn. Mensen die passie hebben voor gezondheid en geluk. Omring jezelf met hen, maak contact en wissel ervaringen uit. Grote kans dat ze precies weten waar jij het over hebt!

Geweldig!

HET GAAT OM JOU

Jij en jouw gezondheid en geluk staat centraal. Happie Healthie NL is een sleutel element in jouw persoonlijke pad naar gezonde gewoonten en persoonlijk geluk. Voel je geïnspireerd, leer nieuwe dingen en verbreed je horizon zodat er plaats ontstaat voor nieuwe ideeën en opvattingen.

Spannend!

PLEZIER & VRIENDSCHAP

Stel je open, deel je worstelingen en vier je successen. Het maakt niet uit waar je woont, hoe oud je bent of wat je achtergrond is; omarm de kans om met gelijkgestemde Happie Healthies in contact te komen in deze veilige en respectvolle online ontmoetingsplaats.

Hallo nieuwe vrienden!

GEEN RECLAME

We vinden dat er in een veilige, vertrouwde community geen plaats is voor gesponsorde berichten of (ongevraagde) reclame. Hiermee onderscheiden we ons, houden we de community schoon en gefocused op datgene waarvoor je lid bent geworden; een gelukkig, gezonde leefstijl!

Perfect!

MOBIEL TOEGANKELIJK

Wij gaan waar jij ook gaat want Happie Healthie NL is eenvoudig, 24/7 en overal toegankelijk via een app. Lees de laatste updates en berichten, neem deel aan een event, update de status van je uitdaging of deel iets persoonlijks als je tussendoor wat tijd over hebt of op zoek bent naar inspiratie.

Super simpel!

Word ook een Happie Healthie!

Happie Healthie NL is een online platform dat waarde toevoegt aan het offline leven van leden. Iedereen kan lid worden. Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past en we verwelkomen je met open digitale armen!

Community

In het bijzonder als je

... gemotiveerd bent om van JEZELF jouw #1 prioriteit te maken;

... een passie hebt voor alles wat met leefstijl, welzijn, geluk en gezondheid te maken heeft;

... graag actief deelneemt en betekenisvolle gesprekken wilt voeren met mensen die dezelfde interesses hebben;

... klaar bent om nieuwe gewoonten te ontwikkelen, beter geïnformeerde keuzes te maken, en bij te dragen aan onze gezamenlijke missie: een gelukkig gezonde leefstijl!

Sneak Peak

Bekijk deze video van Happie Healthie NL om een idee te krijgen hoe de leden omgeving eruit ziet!

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.