Ingrid Witlox

Een Gezonde en Gelukkige Leef- en Mindstijl; Bourgondisch Bewust Genieten

OVER MIJ

Professioneel

Ik ben geen diëtist, fysiotherapeut of personal trainer, maar werk wel nauw samen met deze disciplines. Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Ik fungeer dan ook als spin in het web met focus op duurzame gedragsverandering.

Ik moedig je aan vanuit de coulissen en kom pas de set op als jij om concrete aanwijzingen vraagt. Jij bent de ster, jij schittert in de hoofdrol! Coachtechnieken die ik gebruik zijn wetenschappelijk onderbouwd. Mijn manier van coachen is motiverend, inspirerend, warm, no-nonsense en met humor.

Ik bied je altijd een oprecht luisterend oor, neem jouw doelstellingen, wensen en behoeften zeer serieus en kijk er naar uit om samen de rode loper uit te rollen naar jouw nieuwe leven, jouw happily ever after.

Persoonlijk

Jarenlang heb ik met veel plezier voor de grootste mediabedrijven gewerkt als onderzoeker. Tot ik in 2017 burn-out raakte. Dit dwong me tot zelfreflectie en om terug naar de kern te gaan. Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik voor?

Tijdens mijn herstelproces heb ik zelf ondervonden hoeveel een gezonde(re) leefstijl doet. Voor mij als Bourgondiër pur sang is het (ook) nog elke dag een uitdaging om steeds opnieuw keuzes te maken die goed voor me zijn en ook bij mij als persoon passen.

Ingrid Witlox

“If you hear a voice within you say 'you cannot paint,' then by all means paint, and that voice will be silenced” – Vincent van Gogh

Persoonlijke gegevens

  • Naam

    Ingrid Witlox

  • Locatie

    Udenhout

  • Werkdagen

    Woensdag, donderdag en vrijdag

Beroep(en)

Leefstijlcoach

Lifecoach

Docent Leefstijl Zorg & Welzijn

Services

1-op-1 INK leefstijltrajecten

CooL programma (GLI)

Workshops/Trainingen

Lezingen & Colleges

Wandelcoaching

Specialisme(n)

Kom (terug in je) flow

Mindgym

Stress & burn out

Overgang

Digital health

Happie Healthie NL

Community Moderator

Coach & Trainer

Auteur

Lieve woorden

Reviews van mijn klanten

"Ingrid weet de vinger te leggen op de zere plek, zonder dat het zeer doet."

— deelnemer INK leefstijltraject

"Ik vind hetgeen we gedaan en geleerd hebben tot nu toe van bijzonder toegevoegde waarde en de begelieindg van Ingrid ervaar ik als zeer fijn en prettig. Ik ben er nu ook volop mee bezig en bewust van dat ik nu vooral gewoon de omschakeling moet blijven doorzetten. Ingrid doet het erg goed, want ook voor haar waren de omschakelingen tijdens de coronaperiode een uitdaging. Ze heeft zich zeer creatief en flexibel getoond."

— deelnemer CooL programma

"Ik was wat huiverig om te starten met een leefstijlcoach. Ik was bang voor de confrontatie met mezelf. Aan de andere kant wist ik dat er NU echt iets moest gebeuren. Ik zat enorm met mezelf in de knoei, lichamelijk en mentaal. Tijdens het traject bij Ingrid ben ik beetje bij beetje ontdooid, meer ontspannen geworden en steeds meer gemotiveerd de verandering in te zetten en er nu eens ECHT voor te gaan. Ingrid is warm, luistert oprecht en is een goede motivator. Wat ik extra fijn vond is het praktische karakter van de sessies. Dus niet alleen praten, juist ook actie en doen!"

— deelnemer INK leefstijltraject

Stuur mij een bericht

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Please check this field.

Voor Professionals

Ben jij (zelfstandig) leefstijlcoach, diëtist, fysiotherapeut, slaapcoach of sportinstructeur en wil jij je ook aansluiten bij ons netwerk van Happie Healthie Professionals?

Persoonlijk profiel op de website

Je eigen cursus/community ruimte op Happie Healthie NL

Zichtbaar- & vindbaarheid als Coach

Toegang tot de Happie Healthie Community

Lid van de Business & Netwerk Club

Marktplaats voor (betaalde) opdrachten

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.