Lauren K. Jenkins

Jouw stok achter de deur, het stemmetje in je hoofd, en de spiegel die je soms even nodig hebt

OVER MIJ

Professioneel

Mijn naam is Lauren Kathy, eigenaar en oprichter van The Happany en Happie Healthie NL. Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn. Een stevige, gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen mij om Gezond & Gelukkig te Genieten!

Wil jij dit ook? Ik help je op weg en ben jouw steuntje in de rug! Want te midden van een druk sociaal- en gezinsleven i.c.m. werk en professionele ambities kan het een uitdaging zijn jezelf op #1 te zetten. Ik weet er alles van 😉

Persoonlijk

Ik ben een typische millennial (1980's), geboren in Zuid Afrika en opgegroeid in Nederland. Rond mijn 30e is de wens voor een gelukkig hoofd en gezond lichaam steeds belangrijker geworden. Sindsdien heb ik me er veel in verdiept, een opleiding gevolgd en zijn mijn week- en dagindelingen gericht op balans en kwaliteit.

Privé geniet ik van het leven samen met mijn Tinderliefde Fabian en onze zonen Dominic & Phillip. Daarnaast ben ik dol op Micki & Maxie - onze 2 langharige kattenboefjes - reis ik het liefst de hele wereld over, en loopt mijn hoofd vaak over van de ideeën.

Lauren K. Jenkins

"If you change nothing, nothing will change"
-
Albert Einstein

Persoonlijke gegevens

 • Naam

  Lauren K. Jenkins

 • Locatie

  Goirle

 • Werkdagen

  Maandag, dinsdag & vrijdag

 • Werktijden

  Maandag : 19.00-22.00 uur
  Dinsdag : 19.00-22.00 uur
  Vrijdag: 09.00 - 15.00 uur

 • Website

 • Email

  info@thehappany.com

 • Telefoonnummer

  +31 6 48421219

 • Siilo link

  https://app.siilo.com/qr/a0480029

Beroep(en)

Leefstijlcoach

Services

1-op-1 begeleiding

CooL programma (GLI)

Specialisme(n)

Leefstijlverandering

Burn out

In het Engels

Happie Healthie NL

Community Host

Auteur

Coach & Trainer

Lieve woorden

Reviews van mijn klanten

"Ik leer dat ik er ook voor mezelf mag zijn i.p.v. alleen voor anderen. Ze (Lauren) leert me hele kleine stapjes te maken i.p.v. giga sprongen en dat als 't een keertje niet lukt niet meteen falen is maar gewoon opnieuw beginnen. Haar enthousiasme motiveert me het meest."

— Henriette

"ik heb geleerd om keuzes te maken😊 En dat het niet erg is als het even niet gaat, maar het ook weer op te pakken"

— deelnemer leefstijlprogramma

"Lauren is betrokken en kritisch als het moet. Indien nodig zoekt ze dingen op en ze staat heel erg open voor feedback. Ik heb van haar handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ze denkt met je mee en deelt haar kennis over een gezonde leefstijl."

— Monique Verhoeve
@happie.healthie.lazyfitmom1990

"het is een bewustwordingsproces! Ik ben door dit programma namelijk serieuzer en langer bezig met een gezonde leefstijl dan in alle voorgaande pogingen die ik gedaan heb. Voor mij is dit wel een goede manier."

— deelnemer leefstijlprogramma

"Ik ben zeer tevreden en het programma werkt goed. De groep is niet te groot en je steekt er een hoop van op. Het is als een stok achter de deur en helpt mij om voldoende te bewegen dagelijks. Ik vind Lauren daarnaast een goede coach, duidelijk. Ze heeft me geleerd om goed om te gaan met voeding en beweging, geeft goede tips en de individuele gesprekken apart met haar zijn fijn."

— Jeanne Klerken

Stuur mij een bericht

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Please check this field.

Voor Professionals

Ben jij (zelfstandig) leefstijlcoach, diëtist, fysiotherapeut, slaapcoach of sportinstructeur en wil jij je ook aansluiten bij ons netwerk van Happie Healthie Professionals?

Persoonlijk profiel op de website

Je eigen cursus/community ruimte op Happie Healthie NL

Zichtbaar- & vindbaarheid als Coach

Toegang tot de Happie Healthie Community

Lid van de Business & Netwerk Club

Marktplaats voor (betaalde) opdrachten

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.