Voor Professionals

Alles over het aanbod en de mogelijkheden op Happie Healthie NL voor professionals

Happie Healthie NL is een online platform gericht op 'gelukkig & gezond genieten van alles wat het leven je te bieden heeft'.

Onze leden hebben ieder hun eigen persoonlijke redenen, motivatie en overwegingen, maar 1 ding hebben ze gemeen: ze willen een Happie Healthie zijn! D.m.v. cursussen, hangouts, coaching en een levendige community stimuleren we ze om stap voor stap te werken aan het vormen en vasthouden van gezonde gewoontes zodat er een duurzaam leefstijlpatroon en denkwijze kan ontstaan waar ze zich ook fijn en goed bij voelen.

We zijn succesvol omdat we elkaar helpen en samenwerken, focussen op kansen en mogelijkheden, ruimte laten voor zelfregie en eigen invulling, en waar nodig kritisch of confronterend zijn.

Sluit dit aan bij jouw manier van werken & denken?
Lees dan onderstaand meer over de mogelijkheden & faciliteiten op Happie Healthie NL voor professionals.

Voor professionals_persoonlijk profiel

Persoonlijk profiel op de website

Al onze Professionals hebben een eigen, openbaar toegankelijke profielpagina met unieke URL op deze website - een extra aanvulling op jouw persoonlijke website. En als je nog geen eigen website hebt is dit de perfecte manier om jezelf en wat je te bieden hebt op het wereld wijde web neer te zetten!

Uiteraard met foto, een persoonlijke banner, vermelding van jouw persoons- en contactgegevens en ruimte om iets over jezelf te vertellen. Ook kun je specificeren wat je beroep, diensten en specialismen zijn. Daarnaast kun je een quote, directe linkjes naar je social media en reviews van je klanten toevoegen.

Voor professionals_cursusruimte

Eigen online cursus/community ruimte huren

Geef jij les, heb je een cursus ontwikkeld of wil je graag een centrale plek in eigen beheer om met je klanten en/of volgers te communiceren? Heb jij behoefte aan een online omgeving waar je events kunt organiseren en documenten, video's, foto's, (chat)berichten kunt delen - zo vaak je maar wilt, en wanneer je maar wilt?

Happie Healthie Professionals kunnen een eigen, privé online community/cursus ruimte huren op Happie Healthie NL waarin jouw publiek samenkomt voor een waardevolle beleving rondom het onderwerp van jouw lessen, community en/of cursus.

Voor professionals_vindbaarheid

Zichtbaar- & vindbaarheid als Professional

Professionals hebben binnen de Happie Healthie Community & Hangouts op verschillende manieren de mogelijkheid om zichzelf, hun expertise en aanpak zichtbaar te maken aan de leden van Happie Healthie NL.

Leden hebben daarnaast de mogelijkheid om vanuit het platform voor 1-op-1 begeleiding onze database van Professionals en de persoonlijke profielen op de website te raadplegen. Afspraken over coaching of een andere vorm van begeleiding wordt vervolgens rechtstreeks (dus zonder tussenkomst van Happie Healthie) afgestemd.

Voor professionals_community

Onderdeel van Happie Healthie Community

De Happie Healthie Community wordt gevormd door onze leden en professionals samen met de centrale huiskamer 'Home' als kloppend hart.

Professionals kunnen hier deelnemen aan de gesprekken die gevoerd worden, zelf berichten plaatsen, reacties geven op (hulp)vragen en stellingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te chatten met leden of collega professionals en kun je deelnemen aan Open Podium of andere thema events.

Voor professionals_BON club

Lid van de Business & Netwerk Club

Als professional en/of ondernemer moet je veel zelf bedenken, doen en regelen. Het is flink puzzelen (zeker in het begin), kan je onzeker maken en soms ook een beetje eenzaam laten voelen.

Onze Business & Netwerk club is een gezellige koffiekamer waar collega professionals elkaar graag op weg helpen, samenwerken, kennis en tips delen. Er zijn daarnaast ook thema- en algemene netwerk bijeenkomsten. Veelvoorkomende gespreksonderwerpen zijn gerelateerd aan je vak, website, social media, verzekeringen, wel/niet uitbesteden van diensten, klanten werven of feedback op waar je mee bezig bent.

Voor professionals_opdrachten

Marktplaats voor (betaalde) opdrachten

Professionals hebben - wanneer van toepassing - de mogelijkheid om zich aan te melden of in te schrijven voor betaalde opdrachten op Happie Healthie NL. Dit kan bijvoorbeeld een rol of activiteit binnen de Community of een van de Hangouts zijn of betrekking hebben op een cursus.

Daarnaast kunnen Professionals elkaar via de Marktplaats ook (betaalde) klussen aanbieden of een oproep plaatsen.

Je eigen online cursus/community ruimte

Onze online cursus/community ruimtes zitten boordevol fijne functionaliteiten die jou in staat stellen om je cursus vorm te geven en/of eigen sub-community binnen Happie Healthie NL te beheren.

Bied een volledige online cursus incl. cursusmateriaal aan voorzien van tekst, foto’s, downloads, video’s en linkjes

Creëer interactie en krijg feedback d.m.v. stellingen, meerkeuzevragen of open vragen

Gebruik de Scheduler om jouw community en alles wat je wilt plaatsen op efficiente wijze te managen

Stel je eigen logo, bedrijfsfoto/video en bedrijfskleuren in

Organiseer events (offline, online meeting, webinar, live video, live chat)

Publiceer van artikelen/blog posts

Chat met iedereen tegelijk via de all-member chat van jouw cursus/community

Benader jouw cursus/community via web of de mobiele app

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren. Door verder te gaan op deze website ga je hiermee akkoord.